معرفی رشته تحصیلی نقشه کشی معماری

تا به حال نقشه کشیده اید؟ اشتباه نکنید، نقشه ایران را نمیگویم. نقشه جهان هم نه! اصلا از کلاس جغرافی خارج شوید. قلم و کاغذ بردارید و یک نقشه برای آینده خودتان بکشید. آینده برخی از شما با همین نقشه رقم میخورد. نقشه ای که امروز برای خودتان میکشید، نقشه انتخاب رشته است. برای اینکه بهتر بتوانید این نقشه را بکشید، با ما همراه شوید .

۱-معرفی رشته نقشه کشی معماری

نقشه کشی معماری یعنی رویاپردازی. یعنی اینکه تو بتوانی رویاهای بزرگ را در ذهنت به شکل نقشه تصور کنی و روی کاغذ پیاده کنی.کار طراحان ، انجام طراحی های لازم برای یک نما و یا ساختمان و  نقشه کشی های لازم اونه. کارگران از این طرح ها و نقشه ها برای ساخت بنای اصلی استفاده می کنند. طرحی که اونها میزنند  شامل اجزای مخصوصیه که باید  اندازه گذاری ها، مصالح مختلف و دستورالعمل های خاص را مشخص کنه . طراحان با استفاده از ریاضیات و مهارت های مهندسی خودشون این اعداد و ارقام رو وارد طرح میکنند. اگه شما قصد دارید که ایده هایی که توی ذهنتون هست رو به تصویر بکشید، تمام روز کاریتون رو پشت کامپیوتر و میز طراحی بگذرونید، اندازه گیری های دقیق کنید، به انجام کار تیمی و کار با جزئیات زیاد مشغول بشید، این کار برای شما کار مناسبیه.

نکته مهم در خصوص رشته نقشه کشی معماری:

مطابق با برنامه  اعلام شده از سمت وازرت آموزش و پرورش(بخشنامه ای ابلاغی در سال ۹۵)، قراره که این رشته تا ۴ سال آینده از لیست رشته های هنرستان حذف بشه و توی رشته های دیگه ادغام بشه. برای همینه که دیگه اجازه تاسیس این رشته را توی هنرستان های جدید نمی دن و هنرستان هایی که قبلاٌ این رشته را داشتن، باید تا ۴ سال آینده اون را با رشته دیگه ای جایگزین کنن.

۲-شرایط ورود به این رشته نقشه کشی معماری

همین طور که خودتون هم می دونید، همه ساله دانش آموزها از طریق فرایند 

هدایت تحصیلی، به رشته ها و شاخه های نظری و فنی حرفه ای هدایت میشن. اما لازمه بدونید که بخش اصلی این کار توسط سامانه ای که وزارت آموزش و پرورش طراحی کرده انجام مشه. یعنی  نمون برگ های نظر دانش آموز، نظر والدین ، نظر مشاور، نتیجه تست های آزمون های رغبت و غیره (مجموع ۶۵ امتیاز)وارد این سامانه مشه. ۳۵ امتیاز هم از طریق نمراتی که توی سه ساله اول متوسطه کسب کردید، اولویت انتخاب رشته شما را مشخص میکنه.  بهتره که بدونید رشته نقشه کشی معماری در زمینه رشته های هنر قرار داره و درس های فرهنگ و هنر و کار و فناوری بیشترین تاثیر را توی ورود به این رشته دارن.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها